Seneste nyt

Vi håber alle har haft en dejlig sommer og vi ønsker alle velkommen tilbage til et nyt skoleår!

Hanne Duelund Nielsen den 17-08-2018

Hestemarked 2018

Så er der atter tid for Hestemarked i Hammel, det 46. i rækken.

På grund af opstilling af tivoli, kræmmerboder m.m. bliver det ikke muligt at betjene Hammel Hallen via Thorsvej fra mandag den 27. august til fredag den 31. august, begge dage inkl.

Skolebusserne og lokalrute 314 kører i stedet til/fra det midlertidige stop på Minervavej, på de ture hvor Hammel Hallen betjenes.

Det vil være mulig at vende med busserne på P-pladsen ved Minervavej, Hammel.

Endvidere afspærres de yderste parkeringsbåse på P-pladsen ved Minervavej, så busserne kan vende (i lighed med sidste år), kommunen sørger for afmærkning. Samt skilt med stopforbud så busserne kan ”komme rundt”.

Hanne Duelund Nielsen den 15-08-2018
    Fotografering af alle elever!

Tidsplanen er vedhæftet her.
    Hvis der sker ændringer af tiderne, vil disse blive meldt ud til eleverne.

Elever på idrætslinjen skal huske at have deres blå trøjer på til gruppe billedet.

Hanne Duelund Nielsen den 25-06-2018
    Favrskovbibliotekernes sommerlæseudfordring for hele familien!
    Hanne Duelund Nielsen den 18-06-2018
    Kom på besøg på Tradium Teknisk Gymnasium uge 39