• Minervavej 5, 8450 Hammel
  • skovvangskolen@favrskov.dk
  • Skovvangskolen

Sprogcentret har været på tur til Legoland - en sjov og varm dag!

Hanne Duelund Nielsen den 23-08-2016
    NYT SKOLEBØRN: Tema om den digitale folkeskole

– Derfor bliver dit barns skole digital

– Sådan virker digitale læremidler

– Støt dit barns digitale læring

– Bring Your Own Device: Skal dit barn selv have computer med?

Hanne Duelund Nielsen den 19-08-2016
    SKOVVANGSKOLEN ER BLEVET GODKENDT SOM

UDDANNELSESSKOLE FOR LÆRERUDDANNELSEN I AARHUS!

Kriterier for godkendelse af uddannelsesplan:

- Uddannelsesplanen beskriver, hvorledes skolen organiserer praktikken med det formål, at de studerende når de kompetencemål, der er for praktikken på det pågældende niveau.

- Uddannelsesplanen dækker de områder, der er beskrevet i skabelonen for udarbejdelse af uddannelsesplan, udsendt af læreruddannelsen

- Uddannelsesplanen er let tilgængelig og fremstår klar og tydelig i sin kommunikation

Hermed er skolen godkendt til, i samarbejde med Læreruddannelsen Aarhus, at varetage praktikmoduler på 3. niveau og må benytte betegnelsen Godkendt uddannelsesskole for Læreruddannelsen Aarhus.

For at sikre at uddannelsesplanen er tilgængelig for studerende (jf. kriterierne), lægger praktikkontoret planen på praktik hjemmesiden https://praktik.via.dk/laerer-aarhus/Sider/Uddannelsesplaner.aspx og skolen lægger planen på skolens hjemmeside.

Hanne Duelund Nielsen den 16-08-2016
    43 skoler hiver elever ned i niveau - dog ikke Skovvangskolen!!

Hanne Duelund Nielsen den 10-08-2016

Så er der atter tid for Hestemarked i Hammel.

På grund af opstilling af tivoli, kræmmerboder m.m. bliver det ikke muligt at betjene Hammel Hallen via Thorsvej fra mandag den 29. august til fredag den 2. september, begge dage inkl.

Skolebusserne og lokalrute 314 kører i stedet til/fra det midlertidige stop på Minervavej, på de ture hvor Hammel Hallen betjenes.

Det vil være mulig at vende med busserne på P-pladsen ved Minervavej, Hammel.

Favrskov Kommune opretter midlertidig stop med stander på Minervavej, samt henvisning (kort) på tavlerne ved Hammel Hallen.

Endvidere afspærres de yderste parkeringsbåse på P-pladsen ved Minervavej, så busserne kan vende (i lighed med sidste år), kommunen sørger for afmærkning. Samt skilt med stopforbud så busserne kan ”komme rundt”.

Peter Lundtofte

Projektkoordinator