• Minervavej 5, 8450 Hammel
  • skovvangskolen@favrskov.dk
  • Skovvangskolen

5. årgang har lavet disse flotte billeder i emneugen, som handlede om "Påsken".

Hanne Duelund Nielsen den 25-03-2015
    Nyhed - Idrætslinje for udskolingen på Skovvangskolen!

Som noget nyt i skoleåret 2015/2016 bliver det nu muligt for de ældste elever at vælge et skoletilbud med særligt fokus på idræt. Elever i nuværende 6., 7. og 8. klasse kan vælge sig ind på en linje, hvor de sikres op til 10 lektioners idrætsindhold om ugen uden samtidigt at miste hverken tilknytning til egen klasse og eller andre fagkrav.

Se vedhæftede brochure for at høre mere. Der er informationsmøde om linjen
    mandag den 13.4 kl. 19.30 - 21.00 i skolens kantine.
    Hanne Duelund Nielsen den 23-03-2015
    Ta´ på familietur!

Hanne Duelund Nielsen den 23-02-2015
    Hermed en opfordring til os alle om at slukke lyset i Favrskov – men bare rolig det er kun én time!

Lørdag 28. marts 2015 kl. 20.30-21.30 går Earth Hour kloden rundt. I én time slukkes lyset for at sætte fokus på verdens klimaudfordringer.

Earth Hour er WWF Verdensnaturfondens klimakampagne, der på dansk hedder ”Sluk Lyset”,  hvor borgere, virksomheder og byer over hele verden symbolsk slukker lyset i en time og sender et signal til hinanden, virksomheder, kommuner og verdens beslutningstagere om, at klimaforandringerne er en alvorlig trussel.

I år deltager Favrskov Kommune igen i kampagnen og opfordrer til, at lyset slukkes i hele kommunen.

Deltagelsen i Earth Hour-kampagnen understøtter Favrskov Kommunes vision om at være en grøn kommune med ambitioner for klima og miljø. Derfor opfordrer vi alle institutioner og medarbejdere til at slukke lyset 28. marts kl. 20.30-21.30. Samtidig beder vi kommunens virksomheder og borgere om at gøre det samme.
    Op til, under og efter Earth Hour-timen handler det om at minde hinanden om, at klimaforandringerne er en af vor tids største udfordringer, og at vi skal handle hver dag.

Har I spørgsmål til kampagnen, er I velkomne til at kontakte Mette Thorndal, klimakoordinator i Favrskov Kommune, på tlf. 4012 3044. Læs også mere om kampagnen på www.sluklyset.dk

Flemming Poulsen

Sekretariatschef